Jo på Nordsjøveien

..noen ganger kommer det bare en ny venn og banker på døra di!

Plutselig, en regntung kveld i juli, stod en dyvåt syklist i tunet med et beskjedent spørsmål om å få slå opp teltet i garasjen vår. Hun hadde syklet helt fra Kvinesdal i striregn. Egentlig helt fra Belgia på reisen sin. Hun fikk selvsagt sove på gjesteværelset i grisehuset. (også kjent som Njåls kontor..) Det var ei kjempekoselig jente fra Belgia. Hun var selvutnevt sykkelfreak og syklet hele Norsjøveien alene i den 2 mnd lange lærerferien sin. 
Her spiser Jo frokost med oss. Følg reisen hennes her: Jo på Norsjøveien
På en måte ble hun den første gjesten på vårt potensielle B&B. Vi hadde mye til felles og satt og snakket til seint på kveld.
...vi fulgte henne litt på veien da hun reiste videre.
 
....her om dagen fikk vi postkort fra Jo som var kommet  helt til Shetland! Hun forbød oss å reise gjennom Belgia uten å besøke henne. Plutselig en dag står vi der kanskje på trappa hennes med campingbilen full av unger...
Hun var selv yngst av en flokk på 6 søsken, -(om man kan gå glipp av et så koselig menneske om man gir seg ved bare 4 barn, er det jo ennå en grunn til å få flere... )

..så lei seg ble Klara da Jo forsvant nedover bakken og innover Den Vestlandske hovedvei. Et veistykke som forøvrig er merket som svartløypa på Nordsjøveien- det hardeste stykket. 
.I dag så jeg at hun var kommet til Newcastle. Håper vi treffer henne igjen en dag!http://www.northsea-cycle.com/default.asp?id=10&mnu=10&lang=3

Ingen kommentarer:

Free Hit Counter