HageprosessenHer på baksiden av løa er det så lunt at vi kaller det Eikely. I mange år var dette et kutråkk og dyrene gikk ut og inn og stod sikkert mye her og rauta. Men i år kom Arne med gravemaskinen, og vi fant ut at vi kunne forvandle det hele til kjøkkenhage. Det er ikke så nøye om vi blir ferdig. I hagearbeidet er prosessen og de store planene underveis, det eneste du har. Hagearbeid har ingen begynnelse, og heller ingen ende.... (bare den som står i været når jeg luker HO HO!).

Før: (Januar 2011)
 Etter: (April 2011)


Før: (Januar 2011)


Etter: (April 2011)

Her hvor det før var et villniss av bringebær og hyll har jeg nå  anlagt jordbæråker og plantet fire søtkirsebærtrær. Et til hver av de søte små kirsebærene min. Det er fire ulike sorter, og gartneren mente at de pollinerer  bedre om de ikke er av samme type.

Her prøver jeg ut gangstien til drivhuset. Har fått litt spinatfrø i bakken, og de slunkne artiskokker er plantet ut...Jeg er underveis og våren kom jo som junikvelden på kjæresten???....

4 kommentarer:

GryNoKa sa...

Så masse jobbing, men så blir det velig flott! Artig å følge med, føler at jeg nesten har vært på besøk hos dere...
Ha en fortsatt fin påske!
Klem : )

Geir sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lene sa...

Å så spennende! Dette ser kjempe bra ut!
Holder selv på å fikse hage. Har mye tomt, men det er nesten ingen ting her og vet ikke helt hva som er her enda...så veldig i startgropa.
Ser dere har masse å kose dere med videre i år!

synnøvemo/news sa...

chapeau!

Free Hit Counter