Dagens treningstips

Har du som meg, litt vanskelig for å komme igang med treningen? Her er et lite tips. Hiv klesvasken ut over senga og gjør Tai-Chi mens du bretter og beveger deg flytende og elegangt fra side til side. Siden senga er så lav hjelper det deg å huske på at du skal holde deg så nærme gulvet du bare orker. Dyreillustrasjoner blir raskt erstattet av metaforer som; rosastrømpebukse over til Klara-haugen til høyre, kjøkkenhånduk i kurven der nede, babyklær oppe til venstre, rundt og slipp. Ser nesten ut som dette. (Må jo være lov å forestile seg at jeg samarbeider med en svær mann med bart eller noe. )

3 kommentarer:

Eirin sa...

Hi hi! Jeg kan levende forestille meg hvordan jeg ville se ut der jeg bretter klær i Tai-Chi stil! Du har jo lagt ut så mange fine poster. Har ikke fått tid til å lese nesten noen blogger den siste uka. Nydelige kostymer på de to karnevalsbarna. Og rosa bodyer er jo en selvfølge! Fint å ha deg på nett igjen, Grete! Klem

synnøvemo/news sa...

Så rart det er jo akkurat sånn jeg tenker når jeg handler på Ica! Skal vi se litt frossenfisk her swosh swosh snikende tiger bort til knekkebrødene hamstre hamstre og så årvåkent rådyr bort til frukten for så å bli en gigantisk utspent djevelrokke som flyter utover og oppover mot narvesens bladavdeling! Han med barten har jeg ennå ikke sett, men vet han lusker omkring der et sted!

Eirin sa...

Ha ha ha! jeg ler av deg , Synnøve!!!!

Grete, det ligger en blogaward til deg hos meg. Ta i mot den om du har lyst, og ikke minst TID:-)

Free Hit Counter